Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!!!

 

Τι κάνεις όταν έχεις να διαχειριστείς εκατομμύρια μέλισσες;

Ένα φορτηγό που κουβαλούσε πάνω 400 κυψέλες ανατράπηκε σε κατοικημένη περιοχή του Σαν Αντόνιο στο Τέξας, προκαλώντας το χάος.

Τα μελίσσια ανατράπηκαν και εξαγριώθηκαν! Οι μελισσοκόμοι που συνόδευαν το φορτηγό, προσπάθησαν να μαζέψουν τις μέλισσες που είχαν κατακλύσει τον αυτοκινητόδρομο και τις γύρω περιοχές άλλα χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «The San Antonio Express-News», ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας.

Στο σημείο κατέφθασε η πυροσβεστική καθώς πολλές χιλιάδες μέλισσες ήταν ελεύθερες, και διέταξε το κλείσιμο του δρόμου για αρκετές ώρες ενώ κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Χρησιμοποιήθηκε αφρός και πολλές μέλισσες που παρέμειναν στις κυψέλες τους μέσα στο φορτηγό πέθαναν.

Ο υπεύθυνος της εταιρίας μεταφορών δήλωσε πως το πολύτιμο φορτίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Άλλες μέλισσες το χάθηκαν και οι υπόλοιπες θανατώθηκαν με τον αφρό. Κατηγόρησε την πυροσβεστική για τον αφρό και ισχυρίστηκε πως η εταιρία του ζημιώθηκε κατά 90.000 δολάρια. Η συνολική ζημιά μελισσοκομικού κεφαλαίου και φορτηγού ξεπέρασε τα 200.000 δολάρια.

Ο Rick Fink, πρόεδρος της τοπικής ένωσης μελισσοκόμων, υπερασπίστηκε ωστόσο τη δράση της πυροσβεστικής στην χρήση αφρού, σημειώνοντας το επείγον της κατάστασης.

Δείτε το video  

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΙΙ. Designed by John Tsipas