Υλικά
40 λεπτά
- 80 μλ ελαιόλαδο
 - 2 κσ ταχίνι
 - 150 γρ μέλι
 - 200 μλ γάλα αμυγδάλου / καρύδας
 - 1 κγ μπέικιν πάουντερ
 - 1 κγ εσάνς πορτοκαλιού
 - Βανίλια, κανέλα, γαρύφαλλο
 - 300 γρ αλεύρι γοχ
 
Οδηγίες μαγειρέματος
    Βήμα 1
    Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψάκι μας και προθερμαίνουμε το φούρνο.
    Βήμα 2
    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι με το ταχίνι, το ελαιόλαδο, την εσάνς πορτοκαλιού.
    Βήμα 3
    Προσθέτουμε τη βανίλια, τα μπαχαρικά μας και το γάλα αμυγδάλου/καρύδας.
    Βήμα 4
    Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και το μπέικιν και ενσωματώνουμε τα υλικά μας.
    Βήμα 5
    Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και σταγόνες κουβερτούρας, σταφίδες η καρύδια σπασμένα.
    Βήμα 6
    Ψήνουμε για 35 με 40 λεπτά, κάνουμε το γνωστό κόλπο με το μαχαίρι.Καλή Απόλαυση!




Δημοσίευση σχολίου