Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

EM PROBIOTICS 1Lt

Μικροβιακός καθαριστής για το περιβάλλον της μέλισσας   

Περιγραφή


Αποτελείται από πολλαπλούς ωφέλιμους  μικροοργανισμού, βακτήρια γαλακτικού οξέος, μαγιά και φωτοσυνθετικά βακτήρια.

Αυτοί οι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί υπάρχουν μέσα και γύρω από τις μέλισσες. Αποκλείουν παθογόνα από το περιβάλλον της μέλισσας και ενεργοποιούν τις μέλισσες. Το προβιοτικό ΕΜ για τις μέλισσες αναπτύχθηκε με την τεχνολογία των ΕΜ.

Το ΕΜ® αποτελείται από ευρεία ποικιλία αποτελεσματικών, ωφέλιμων και μη παθογόνων μικροοργανισμών. Αναπτύχθηκε από τον Dr. Teruo Higa, καθηγητή της γεωργίας το 1980 στην Οκινάβα, Ιαπωνίας.

Η τεχνολογία των ΕΜ® μπορεί να συνεισφέρει  στη μελισσοκομία και στις αρρώστιες που εξολοθρεύουν τα μελίσσια Νοσεμίαση, ασβεστογόνος

-AFB    Αμερικάνικη σηψιγονία

-EFB     Ευρωπαϊκή ασθένεια φλεβοκομβών

Η χρήση του προβιοτικού είναι σχετικά   καινούργια στη μελισσοκομία, αλλά έχει  θετική επίδραση    στις μέλισσες το μικροβίωμα μπορεί  να είναι το κλειδί για τη λύση της υγείας και στις αρρώστιες που εξολοθρεύουν τα μελίσσια όπως η  Νοσεμίαση ο ασβεστογόνος

-AFB    Αμερικάνικη σηψιγονία

-EFB     Ευρωπαϊκή ασθένεια φλεβοκομβών Βαρρόα κλπ

ΤΟ ΕΜ® PROBIOTIC for BEES

Διεγείρει την μέλισσα ώστε επεκτείνει τις δραστηριότητες της ,τα φυσικά συστατικά που περιέχει το ΕΜ® PROBIOTIC for BEES    ηρεμεί τις μέλισσες   ώστε να έχουν υψηλές αποδόσεις

Το ΕΜ® PROBIOTIC for BEES
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αντί καπνού
Οι μέλισσες στις οποίες γίνετε χρήση του  ΕΜ® PROBIOTIC for BEES:

  •     Συλλέγουν περισσότερη γύρη
  •     Η βασίλισσα  γεννά περισσότερα αυγά (20-25%)
  •     Αυξάνεται η παραγωγή  του  μελιού κατά 20% ενώ  βελτιώνεται σημαντικά η ποιότητα του.

Χρήση  με   Ψεκασμούς


Ψέκασμα 5% με προβιοτικό ΕΜ® για μέλισσες  διάλυμα στη κυψέλη και στα πλαίσια κάθε φορά που  ελέγχουμε τους πληθυσμούς.

Ψεκασμοί


Συστήνεται μια αραίωση σε νερό 5%
Αυτό ψεκάζεται  στην κυψέλη για στα πλαίσια όταν ελέγχονται οι πληθυσμοί
Απολύμανση των εργαλείων της κυψέλης
Απολυμαίνουμε τα εργαλεία με 10% ΕΜ® αραίωση σε νερό, πριν και μετά τη χρήση των εργαλείων

Χρήση στο σιρόπι


Βάζουμε 2.5% προβιοτικού ΕΜ® στο σιρόπι

Χρήση στο πόσιμο νερό


Βάζουμε 2-3% καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου (το νερό πρέπει να αλλάζει κάθε 24 ώρες).

Τα αποτελέσματα:


  •     Ισχυρότερες αποικίες μελισσών
  •     Περισσότερα προϊόντα μελιού
  •     Προϊόντα υψηλής ποιότητας

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΔΩ


Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΙΙ. Designed by John Tsipas