Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ!!!


1.Ποια είναι η κύρια μελισσοκομική χλωρίδα φθινοπώρου, άνοιξης, καλοκαιριού των περιοχών που εκμεταλλεύεσαι. Πότε και που θα μεταφέρεις τα μελίσσια.

2. Πώς αναπτύσσεται ένα μελίσσι στη διάρκεια του έτους. Ποιές οι διαφορετικές του ανάγκες το φθινόπωρο, την άνοιξη και το καλοκαίρι.

3. Ποιοι είναι οι απαραίτητοι μελισσοκομικοί χειρισμοί στη διάρκεια του έτους.

4. Ποια τα μέτρα ξεχειμωνιάσματος. Γιατί χάνονται τα μελίσσια το χειμώνα;

5. Πώς θα αναπτύξουμε τα μελίσσια την άνοιξη.

6. Πώς θα προλάβουμε και πώς θα καταστείλουμε τη σμηνουργία.

7. Πώς θα προετοιμάσουμε τα μελίσσια μας για να πάρουμε μέλι;

8. Συμπτώματα Σηψιγονιών και ασθενειών ακμαίων μελισσών.

9.Πότε και πώς θα αντιμετωπιστούν Βαρρόα, Νοσεμίαση, Αμερικάνικη Σηψιγονία, Ασκοσφαίρωση.

10. Αντιμετώπιση προβλημάτων από κηρόσκωρο, σφήκες, μελισσοφάγους, μυρμήγκια, κ.ά.

11.Τεχνικές βασιλοτροφίας, αντικατάσταση βασιλισσών, πολλαπλασιασμός μελισσιών.

12. Μέθοδοι παραγωγής γύρης, βασιλικού πολτού και πρόπολης.

13. Ικανότητα διάθεσης ποιοτικών προϊόντων κυψέλης.

Ανδρέας Θρασυβούλου
Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΙΙ. Designed by John Tsipas