Translate - ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ

SLIDESHOW / ZAKYNTHOS

«ΓΕΝΕΙΑΔΕΣ» ΜΕΛΙΣΣΩΝ: ΕΝΑΣ..... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!


Οι συμμετέχοντες στον ετήσιο διαγωνισμό «Bee Clovermead Beard» που λαμβάνει χώρα στο Οντάριο του Καναδά ξέρουν καλά από... τσιμπήματα και παρόλο το επώδυνο του πράγματος δεν πτοούνται προκειμένου να κερδίσουν το βραβείο της μεγαλύτερης και βαρύτερης «γενειάδας» μελισσών.
Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Χιλιάδες μέλισσες καλύπτουν τα πρόσωπα των διαγωνιζομένων εν είδει «γενειάδας» και νικητής αναδεικνύεται αυτός που έχει τη μεγαλύτερη και βαρύτερη... μελισσο-δημιουργία επάνω του!
Κι αν νομίζεται πως λίγοι τολμούν κάτι τέτοιο, σας ενημερώνωνω ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και επίπονος! Στον ένατο διαγωνισμό που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες οι θεατές παρακολούθησαν ένα μοναδικό θέαμα.

Όσο για τους νικητές; Ο Marenda Schipper και ο Patrick Boelsterli βρέθηκαν στην κορυφή με άνεση. «Χρειάζονται περίπου 5.000 μέλισσες για ένα κιλό επιπλέον. Πριν από το διαγωνισμό ζυγιζόμαστε και μετά κάνουμε το ίδιο μαζί με τις μέλισσες. Νικητης είναι ο πιο βαρύς!», εξηγούν και οι δύο στο BBC περήφανοι για τις «γενειάδες» τους.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © ΧΡΥΣΟ ΜΕΛΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΙΙ. Designed by John Tsipas